Izdata prva licenca za klasifikovana zanimanja zaštite lica i imovine

Izdata prva licenca za klasifikovana zanimanja zaštite lica i imovine

Objavljeno: Srijeda, 6 April, 2016 – 23:32 Izvor: CdM

Ministarstvo prosvjete je privatnoj ustanovi Urban protection training centar Montenegro izdalo licencu za obuku osposobljavanja za sticanje stručne kvalifikacije: zaštitar tehničar, tjelohranitelj, pratilac vrijednosti i čuvar.
Urban protection training centar Montenegro
Urban protection training centar Montenegro je privatna ustanova čija je djelatnost organizacija obrazovanja odraslih osoba. Osnivač ustanove je Aleksandar Đuričković, čovjek koji posjeduje višegodišnje iskustvo u zaštiti visokih vladinih zvaničnika u Crnoj Gori, kao i mnogih značajnih osoba širom svijeta.

“Predavači su eminentni stručnjaci iz oblasti bezbjednosti. Ustanova ima moderan pristup i viziju treninga svih oblika zaštite, koristeći napredne tenike, kako bi polaznike podržala u ostvarenju njihovih ciljeva, a društvo u ostvarenju prioritetnih potreba bezbjednosti”, saopšteno je iz Urban protection training centra Montenegro.

Misija ustanove je organizovanje visokokvalitetne edukacije po ugledu na elitne evropske ustanove, čime se polaznicima omogućava sticanje velikog teorijskog znanja, njegove praktične primjene, kao i razvijanje analitičkog racionalnog odgovora na aktuelna događanja i probleme.

“Ustanova njeguje savremene stilove ponašanja, koji se zasnivaju na principima etike i koncepta ličnog usavršavanja njenih polaznika. Edukovani polaznici su ogledalo Ustanove i njenog kredibiliteta”, navedeno je u saopštenju.

Zaštitar, tehničar, tjelohranitelj, pratilac vrijednosti i čuvar su, kako ističu u toj ustanovi, perspektivna zanimanja za kojima postoji potreba na tržištu rada i za koje vlada veliko zanimanje.

UPTC Montenegro je privatna Ustanova za obrazovanje odraslih osoba. Primarna djelatnost Ustanove je osposobljavanje polaznika u Zaštiti lica i imovine. Osnivač Ustanove je Aleksandar Đuričković.

Odgovori