Održana promocija publikacije „Osnovni priručnik za poslove zaštite“

Centar za stručno obrazovanje je 8. oktobra 2015. godine, u saradnji sa licenciranim organizatorom obrazovanja odraslih „Urban protection training centar Montenegro“, organizovao promociju publikacije: „Osnovni priručnik za poslove zaštite“.

Licencirani organizator obrazovanja odraslih „Urban protection training centar Montenegro“ je pripremio priručnik  za polaznike/ce Programa obrazovanja za osposobljavanje  za zanimanje Zaštitar/Zaštitarka lica i imovine.

Direktor Centra za stručno obrazovanje, Duško Rajković,  je pozdravio goste na promociji i govorio o značaju pripremanja udžbenika, priručnika i druge literature iz oblasti stručnog obrazovanja i obrazovanja odraslih.

Aleksandar Đuričković je predstavio aktivnosti „Urban protection training centra Montenegro“ i nastavni kadar koji realizuje program  Zaštitar/Zaštitarka lica i imovine. Takođe, ukazao je na uspješnost polaznika/polaznica koji/e završe program, na polaganju stručnog ispita i njihovom brzom zapošljavanju.

Zatim su predavači ove obrazovne ustanove i autori pojedinih djelova priručnika Nada Vukoslavčević i Zoran Radović predstavili priručnik.

Gosti/Gošće na promociji su bili/e predstavnici/e: obrazovnih institucija, Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, Centra za stručno obrazovanje, agencija za zaštitare i dr.

UPTC Montenegro je privatna Ustanova za obrazovanje odraslih osoba. Primarna djelatnost Ustanove je osposobljavanje polaznika u Zaštiti lica i imovine. Osnivač Ustanove je Aleksandar Đuričković.

2 komentara

Odgovori