UPTC MNE INFO DAN U BIJELOM POLJU

UPTC MNE INFO DAN U BIJELOM POLJU

PU Urban Protection Training Centar Montenegro održaće sjutra, 25. jula Info dan u Bijelom Polju.

Na razgovor sa predstavnicima UPTC MNE svi zainteresovani građani mogu doći u 11 sati, u hotel “Dominus”, gdje se mogu informisati o svim obukama koje se održavaju u ovoj ustanovi.

Takođe, svi zainteresovani se mogu detaljnije upoznati sa projektom UPTC MNE i Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

Naime, Urban Protection Training Centar Montenegro, u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore, u sklopu projekta za sticanje stručne kvalifikacije, organizuje obuku za zanimanje zaštitar/ka lica i imovine u Bijelom Polju, koja je za nezaposlena lica, evidentirana u Zavodu Bijelo Polje, besplatna.

Realizacija obuke planirana je sredinom septembra.

UPTC Montenegro je prva privatna ustanova čija je djelatnost organizacija obrazovanja odraslih osoba, osnovana 2012. godine.

Primarna djelatnost Ustanove je osposobljavanje polaznika za zanimanje Zaštitar lica i imovine, ali isto tako i obrazovanje odraslih u širem smislu. Ustanova, koja je lider u regionu, ima moderan pristup i viziju treninga svih oblika zaštite, pružajući napredne kurseve za širok spektar misija, kako bi polaznike podržala u ostvarenju njihovih ciljeva, a društvo u ostvarenju prioritetnih potreba bezbjednosti.

Osim osnovnog kursa (zaštitar/ka lica i imovine), UPTC MNE organizuje obuke za zanimanje zaštitr/ka tehničar/ka, tjelohranitelj/ka, pratioc/lja vrijednosti i čuvar/ka.

Takođe, UPTC je od aprila zvanično jedini predstavnik ESA (European Security Academy) u Crnoj Gori, a obuhvatiće i zemlje regiona koje nisu članice EU.

ESA, sa preko 25 godina iskustva, svakako je autoritet u industriji sigurnosti i zaštite. Instruktori i profesori ESA dolaze iz različitih sredina, zemalja i imaju različita profesionalna iskustva. Ono što ih razlikuje čini veliku prednost za polaznike.

Sertifikati dobijene od ESA omogućavaju svim polaznicima koji uspješno završe obuke da rade i priznati su bilo gdje u svijetu.

Urban Protection Training centar, kao jedini predstavnik ESA u ovom dijelu Zapadnog Balkana, održavaće obuke i kurseve u Podgorici.

 

 

UPTC Montenegro je privatna Ustanova za obrazovanje odraslih osoba. Primarna djelatnost Ustanove je osposobljavanje polaznika u Zaštiti lica i imovine. Osnivač Ustanove je Aleksandar Đuričković.

Odgovori