Predstavnici Crne Gore na IV Međunarodnom andragoškom simpozijumu u Makarskoj

Predstavnici Crne Gore na IV Međunarodnom andragoškom simpozijumu u Makarskoj

IV Međunarodni andragoški simpotijum na temu „Upravljanje ustanovom za obrazovanje odraslih“, održava se od 18. do 20. aprila 2016. godine u Makarskoj, Hrvatska.

Simpozijum se realizuje u okviru EPALE projekta u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, zajedno s nacionalnim službama podrške za EPALE Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Rad ovogodišnjeg simpozija usmjeren je na savremenu organizaciju ustanove za obrazovanje odraslih s naglaskom na korišćenje IT-a u radu ustanove i u radu s polaznicima, koja je povezana s projektnim djelovanjem ustanove. Kao i proteklih godina predstaviće se primjeri dobre prakse iz evropskih zemalja. Simpozij će poslužiti kao izvrsna platforma za stvaranje potencijalnih partnerstava i razmjenu iskustava.

Na simpoziju učestvuju stručnjaci iz Hrvatske i inostranstva, a poseban naglasak stavljen je na radionice koje će se održati u sklopu simpozija.

Predstavnici Crne Gore na ovogodišnjem Andragoškom sipozijumu su: Duško Rajković, Direktor Centra za stručno obrazovanje i menadžer EPALE projekta u Crnoj Gori, Aleksandar Đuričković, Urban Protection Team, licenciranoi organizator obrazovanja odraslih, Olivera Marković, JU OŠ „Pavle Žižić“, licencirani organizator obrazovanja odraslih, Nataša Kaluđerović, Porta Aperta, licencirani organizator obrazovanja odraslih, Veselin-Beli Pićurić, JU Srednja elektro-tehnička škola „Vaso Aligrudić“, licencirani organizator obrazovanja odraslih.

Prisustvo predstavnika Crne Gore na IV Međunarodnom andragoškom sipozijumu, omogućeno je posredstvom projekta „EPALE Nacionalni servis podrške za Crnu Goru“.

UPTC Montenegro je privatna Ustanova za obrazovanje odraslih osoba. Primarna djelatnost Ustanove je osposobljavanje polaznika u Zaštiti lica i imovine. Osnivač Ustanove je Aleksandar Đuričković.

Odgovori