alex_djurickovic06

Aleksandar Alex Đuričković

Osnivač i pokretač poslovanja Ustanove  UPTC Montenegro,  Aleksandar Alex Đuričković posjeduje višegodišnje iskustvo u zaštiti visokih vladinih dužnosnika u Crnoj Gori, kao i mnogih značajnih osoba širom svijeta. Radio je na najvišim dužnostima u posebnim policijskim postrojbama Crne Gore, kao i u jedinici za Nacionalnu sigurnost Republike Crne Gore.

alex_djurickovic07

Aleksandar Đuričkovic, kao Šef Obezbjeđenja sa Predsjednikom Crne Gore u Londonu

Bio je Šef obezbjeđenja predsjednika Vlade Crne Gore u razdoblju 1998 – 2003. A u periodu od 2003. do 2007. godine, radio je kao Šef obezbjeđenja predsjednika Crne Gore.

 

 

alex_djurickovic02Aleksandar Alex Đuričković – radno iskustvo

Specijalna policija Crne Gore

Nacionalna Sigurnost Crne Gore

Šef Obezbjeđenja Predsjednika Vlade Crne Gore

Šef Obezbjeđenja Predsjednika Crne Gore

Predsjednik Uprave Alfa AC Security

Predsjednik Uprave President Detective Agency

Predsjednik Uprave Urban Protection Training Center Montenegro

 

 

counterterrorism1Aleksandar Alex Đuričković je završio obuku i posjeduje Sertifikat Vlade SAD-a za borbu protiv terorizma. Jedan je od najpriznatijih stručnjaka u pitanjima bezbjednosti u regionu:

Tijekom posljednjih nekoliko godina svjedoci smo rasta sigurnosnih prijetnji i opasnosti za zapadne kompanije i poslovne ljude uopće. Izloženost riziku se povećava na njihovim poslovnim putovanjima. Vrlo slobodno kretanje ljudi, roba i kapitala je išlo na ruku stvaranju terorističke mreže u svijetu i međunarodnim kriminalnim aktivnostima. Provedba preventivnih ponašanja smanjit će se prijetnje, odvratiti terorista i kriminalaca, pa čak i potpuno onemogućiti planove usmjerene protiv poslovnih ljudi, kompanija i institucija.

Aleksandar Alex Đuričković

 

U mnogo godina rada, imao je privilegiju upoznati mnoge poznate osobe širom svijeta, a jedan od najznačajnijih susreta je susret sa Njegovom Svetosti Papom Benediktom XVI. gdje je primio pontifikat br. 403/6000.

alex_djurickovic04

Aleksandar Đuričković sa Papom Benediktom  XVI.


alex_djurickovic05

Aleksandar Đuričković u Generalnoj skupštini UN


alex_djurickovic03

Aleksandar Đuričković sa Predsjednikom Crne Gore na komandnom brodu mornarice SAD


alex_djurickovic01

Aleksandar Đuričković, kao Šef Obezbjeđenja Predsjednika Crne Gore na jednom od putovanja