UPTC MNE I IBSSA MACEDONIA POTPISALI MEMORANDUM O SARADNJI: SERTIFIKATI PRIZNATI U CIJELOM SVIJETU, JEDINSTVENE OBUKE ZA VIŠE ZANIMANJA

Privatna ustanova za obrazovanje odraslih URBAN PROTECTION TRAINING CENTAR Montenegro” (UPTC Montenegro) i IBSSA MACEDONIA potpisali su u četvrtak Memorandum o saradnji.

Ova saradnja će, kako su naveli direktori koji su potpisali Memorandum, Branislav Jovchevski i Biljana Stojanović, doprinijeti daljem unapređenju i usavršavanju zainteresovanih kandidata, a posebno treba naglasiti da dobijanjem ovog međunarodnog sertifikata polaznici mogu raditi na svim kontinentima, jer je priznat u svim zemaljama na svijetu.

 

 

 

 

 

 

 

Takođe, imaoci ovog sertifikata su veoma traženi širom svijeta i lako dolaze do posla. Osobe sa ovim sertifikatom mogu raditi i u pratnji brodova u kritičnim područjima, kao što je Somalija. Ovo je jedinstvena prilika za polaznike iz Crne Gore i regiona da steknu ovaj vid usavršavanja i prestižne sertifikate.

 

 

 

 

 

 

 

 

IBSSA MACEDONIA, kao korporativni član IBSSA (International Bodyguard Security Services Associations – www.ibssa.org) i kao zvanični i odobreni centar za obuku međunarodnog centra HABC Highfield sa brojem 20735, organizuje kurs za nivo bliske zaštite 3, verifikovan od strane IBSSA.
Kurs pokriva praktične vještine i znanja potrebna za blisku zaštitu i operativna pitanja za blisku zaštitu usred operacije, posebno za: procjenu prijetnje i rizika, operativno planiranje, timski rad, izviđanje, vježbe nogu, upotrebu oružja, pretres, trendove upravljanja , statička sigurnost, komunikacija, nadzor i upravljanje konfliktima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.